Абониране

как да отслабна?

0
0

около 10 кг,до лятото! Помощ моля ви !Винаги съм имала проблеми с теглото!

  • You must to post comments
1
1

Здравей! Най-ефикасното е като спреш сладкото, тестеното,мазните храни, захарта в кафето (ако пиеш такова), като приемаш повече вода и разбира се не на последно място упражнения, за да задържиш ефекта. :)) Поздрави!

  • You must to post comments
1
0

Здравей PrincessaBaronessa, отслабването е вечен проблем в пубертета. Много момичета наддават в тази възраст и дълго не могат да се отърват от излишните килограми.

Реално трябва да спазваш три прости правила:
1. Да се храниш здравословно
2. Да си осигуриш достатъчно движение
3. Да не падаш духом

Здравословното хранене е разглеждано под една или друга форма в сайта. В интерес на истината не е толкова важно какво ще ядеш, а какво да НЕ ядеш. Просто спри вредната храна. Ето например една от последните статии

Правилно хранене за плосък корем

Движението също сме го обсъждали многократно. Важното е да се движиш редовно и да не претоварваш тялото си. Една честа грешка, която правят всички отслабващи е първите ден-два-три да се натоварят с куп упражнения и след това, когато дойде умората и мускулната треска да се откажат. По-добре започни с малка промяна всеки ден. Спри да използваш асансьора. Спри да използваш автобуса. Старай се да се движиш всеки ден. След като тялото ти свикне с това започни с упражненията. Серията упражнения трябва да е съобразена с възможностите ти. По различни поводи съм правила теми за упражнения тук. Например упражнения за уголемяване на гърдите, а скоро ще публикувам и статията за плосък корем.

Доброто настроение е ключово при отслабването. Да, знам, че звучи тъпо но е така. Трябва да поддържаш вярата в себе си, доброто си самочувствие и усещането за щастие. Само така ще можеш да следваш плана си и да достигнеш до желаната цел. Старай се всеки ден да се усмихваш. И ако не се получава прочети тази статия

Позитивно мислене за момичета

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).