Абониране

Какви трябва да ми са гърдите на 13 годишна възраст

Няма верен отговор на този въпрос. Няма възраст на която гърдите ти „трябва“ да бъдат някакъв размер. Развитието на гърдите е индивидуално и няма точен график и точни размери.

Вероятно на тази възраст вече ще има някакви признаци на растеж на гърдите.

Вероятно ще изпитваш чувствителност, дори болка

Вероятно ще имаш нужда от сутиен или поне част от приятелките ти ще носят сутиен

Но дори нито едно от горните все още да не се е случило – това ще бъде напълно нормално. Много по-важно е да се концентрираш върху изграждането си като личност и запознаването с промените, които ти предстоят.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).