Абониране

Прекалено честа мастурбация?

Няма определение за твърде честа мастурбация. Има куп митове, че от прекомерно самозадоволяване човек ще ослепее, ще изгуби разсъдъка си, ще оглупее или ще увреди половите си органи. Някои хора се самозадоволяват ежедневно и то по няколко пъти дневно. От медицинска гледна точка това не е проблем. Пак от медицинска гледна точка няма „твърде честа мастурбация“. Счита се, че твърде много е когато това оказва влияние върху ежедневните дейности като подготовката за училище, срещите с приятели, социалният живот като цяло. Твърде малко хора обаче действително имат такъв проблем.

Съществува и мит, че твърде честото самозадоволяване може да попречи на способността за забременяване или върху потентността (при момчетата). Този мит си е просто мит и в него няма никаква истина.

Честотата на самозадоволяване е индивидуален акт – някои хора го правят често, други само от време на време, трети изобщо не го практикуват.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).