Абониране

Малки гърди

0
0

Аз съм на 12 години , почти 13. Гърдите ми са много малки дори и напъването не е започнало. Висока съм 1.52-1.53 и тежа 37 кг. Всички от моя клас носят сутиени само аз не , защото няма какво да сложа вътре! Моля помагайте!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Наталия, на 12-13 е нормално все още да нямаш гърди. Да, може би част от момичетата вече са започнали да носят сутиен, вероятно една част от тях по необходимост, другите просто за да не останат назад, но в тази възраст е възможно оформянето на гърдите все още да не е започнало. Специално при теб има още нещо – твоят индекс на телесна маса е на долната граница на нормалното тегло. И по принцип ти предстои да растеш още на височина. Гърдите са главно мастна тъкан, а в тялото ти няма достатъчно такава (поне съдейки по индекса).

Какво да направиш?

Ако приемем, че главната причина за малките гърди при теб е недостатъчната телесна маса прочети тази статия Натрупване на килограми за уголемяване на бюста

Задължително комбинирай здравословното хранене с още движение и упражнения.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).