Абониране

Плосък корем: течностите

plosak-korem-technostite
Приемането на достатъчно течности е важно за поддържането на водния баланс в организма. Водата е необходима на тялото за изгаряне на мазнините и за преработване на храната т.е. ако искате равно, секси коремче – пийте достатъчно течности.

Водата преди всичко

Зеленият чай

Плодови сокове и шейкове

Лечебните тайни на джинджифила

Тази статия е част от темата

Стегнат и плосък корем
Плосък корем: правилното хранене
За вас не знам, но аз обожавам храната. Сигурно всеки обича да похапва това-онова, поне аз не познавам някого, който не обича нищо. Хапването обаче
Плосък корем: НЕ правете това!
Ако искате да се сдобиете с плосък корем има неща, които категорично трябва да избягвате. В края на краищата има причина за увиснало коремче и
Плосък корем: Упражнения за стегнат корем
Стягането на коремните мускули е задължителен етап от постигането на мечтания плосък корем. Като цяло стягането е проста работа - просто изисква усилия. Стягането

Трябва да прочетеш и това:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).