Абониране

SOS

1
0

Здрасти! Искам да питам как да разбера дали съм влюбена и ако е така какво даправя и как да разбвра дали ме харесва. И също защо се развивам по – бързо от приятелките ми аз съм на почти 12 и бюдтът ми започна да расте още миналата година а някои са още плоски нося бюстие, но една приятелка с още по – голям бюст ми се смее и също защо имам акне още от средата на десетата година а другите още не дори приятелката ми с голрмия бюст толкола съм развита носъщо нямам цикъл

  • You must to post comments
1
0

Ири… това не е един въпрос… това е цяла канонада от въпроси. Ще опитам да отговарям на тях един по един:

  1. Как да разбера дали съм влюбена? – На „почти 12“ вероятно още не си, вероятно това е първото увлечение или по-скоро желание на тялото и ума ти да изпитат най-хубавото от новопридобитите усещания. Няма нищо лошо в това – наслади се на усещането, защото нищо не може да се сравни с първата любов. От друга страна – не очаквай много, скоро самата ти вероятно ще се чудиш какво толкова си намирала в това момче.
  2. Как да разбера дали ме харесва? – Ако на този въпрос имаше един отговор светът щеше да е едно прекрасно място. Ще се опитам да отговоря на този въпрос в отделна статия, защото тук просто няма да ми стигне мястото
  3. Защо се развивам по-бързо от приятелките ми? – няма по-бързо и по-бавно в пубертета, едно нещо при теб е по-забележимо, при тях друго. На 12 е нормално много момичета да нямат никакъв или почти никакъв бюст. Много от тях ще ти завиждат ужасно много заради вече забележимия ти бюст или дори за това, че вече носиш бюстие. Скоро повечето ще сложат бюстие или сутиен и въпросът ще приключи от самосебе си.
  4. Акнето – в пубертета кожата, като много други неща в тялото ти, също се променя. Тя става по-мазна, по-чувствителна и най-гадното – има проблем с акнето и комедоните. Тук имам една статия за почистването на комедоните, която можеш с чиста съвест да прилагаш за акнето. Акнето е просто част от пубертета, единственото, което можеш да направиш е да се постараеш да минимизираш щетите и да поддържаш максимална хигиена.
  5. Кога ще ми дойде за първи път? – тази тема е многократно обсъждана в сайта. Няма „правилно“ време, когато трябва да дойде първият цикъл. Менструацията може да се появи между 10 и 16 година. Да ти кажа след като веднъж ти мине през главата ще се чудиш какво толкова знаменателно има в първия цикъл

Май успях да отделя въпросите…

  • You must to post comments
0
0

Благодаря ти.многи и също тукущо четох статията за перните точки и акнето

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).