Абониране

Признаци за първа менструация

0
0

Здравейте! Аз съм момиче, на 12 години, сравнително висока и слаба. Имам малък бюст и нося бюстие. Не съм особено развита както някои момичета от класа но и съм доста по развита от други ( горе долу мисля че съм добре) въпросът ми е че от зимата миналата година ( не мога да кажа кой месец точно) имам по усилено бяло течение. Последният месец , месец и половина става много по силно. Направо слузесто. Когато ми се случва да не си сменя гащите някоя вечер ( което става обикновенно като съм при баща ми , тъй като отивам при него когато ми скимне) на сутринта бялото течение е засъхнало. Направо ми е странно. Принципно не споделям с майка ми по лични неща, защото ме е срам. Понякога ми се случва ( горе долу през седмица) да ме заболи ниско в корена където се намират яйчниците. И също от около 1-2 седмици ям доста повече от преди. Това значи ли че ще ми дойде и също как да бъда подготвена? От 1-2 дена нося превръзка на училище, за всеки случай. Благодаря ви предварително

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ави, всичко което описваш много прилича на първите менструални симптоми и правилно си постъпила като започваш да носиш превръзка със себе си в училище. За всеки случай прегледай и този списък за всичко необходимо за първата менструация.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).