Абониране

menstryazia

0
0

ne mi idva ot 10 dni kakvo da pravia

не ми идва от 10 дни какво да правя

  • You must to post comments
0
0

Здравей Меги, ако си в началото на цикъла нередовността е нещо съвсем обичайно. В първите две години след първия цикъл е трудно да се определи колко често ще ти идва. Понякога се случва да дойде два пъти в един месец, понякога да пропусне цял месец.

Причините за закъсняване на менструацията могат да са няколко

  1. менструацията може да закъснее заради физическо претоварване
  2. Възможно е да е резултат от прекарано заболяване (дори обикновен грип)
  3. Ако започваш диета или рязко сменяш хранителния си режим, това също влияе на менструацията
  4. и естествено настъпила бременност, за което обаче е необходим сексуален контакт

В секция „Важните въпроси“ има редица отговори на причините за закъсняването на менструацията, и тъй като предполагам, че ти си още в началото на циклите то е най-добре да започнеш от тук Как да разбера дали имам редовен цикъл?

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).