Абониране

Кога ще ми идва ?

0
0

От около месец имам вагинално течение и то всеки ден! Не знам кога ще ми идва вече , но в класа ми абсолютно всички момичета имат цикъл и са със развити гърди , носят бюстиета , а само аз единствена не нося и нямам цикъл!!! На 13 години съм и съм 6 клас. Не знам какво да правя много ми е гадно да седя сред другите момичета така и те все ме питат „Не ти ли дойде вече?“ или пък „Купи си едно бюстие.“ , но не знам какво да им отговарям майка ми не иска да ми купува бюстие и тя е права , защото наистина няма какво да сложа там! Висока сам 1,53-4 и тежа 37-38 кг и знам , че са малко , но каквото и да правя не мога да напълнея! И още един много важен проблем – последната седмица нещо ми става все съм ядоса на най-добрите ми приятели все за нещо ги обвинявам без да има причина и аз самата съм много ядосана , но това , че все им викам и даже всички са забелязали , че тази седмица нещо ми има! Дори единият ден се развиках на една приятелка и после тя не ми говореше много и аз се разплаках пред нея , защото си мислих , че ми е сърдита , но тя вика , че ме разбира и не ми се е сърдила. Но както и да е не знам вече какво да правя , така че моля ви помагайте!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Наталия, ще разделя отговора за да е по-ясен

  1. Скоро ли израстна? 154 см за теглото и възрастта ти определят индекс на телесна маса 16,02, което е на долната граница. С думи прости – малко си слабичка, но си в норма. На твое място аз не бих предприемала никакви специални мерки за натрупване на тегло освен две неща: Здравословно хранене и физическа активност. Не се опитвай да натрупаш бързо тегло с цел да ти пораснат гърди – после ще се чудиш как да се отървеш от бързо натрупаните килограми.
  2. На 13 не всички момичета във вашия клас имат гърди. Някои имат, други носят сутиен с подплънки. Вместо да използваш разни „техники“ за симулиране на бюст просто подбирай подходящо облекло за момиче със слаба фигура
  3. На 13 не всички момичета във вашия клас имат менструация. Да, всички казват, че имат но нямат. Причината е проста – някои искат да са „в крак с другите“, на други просто вече им е писнало да ги питат „Не ти ли дойде вече?“. Истината е, че при някои момичета от твоя клас менструацията ще се забави още до две години (просто статистика).
  4. Поведението ти, промяната в емоционалното ти състояние, наличието на вагиналното течение са явни признаци за предстояща менструация. Тя може да се случи както в следващите няколко дни, така и в рамките на следващата една година. Това е напълно нормално. И никой не може да каже със сигурност кога точно ще дойде първата ти менструация дори при наличието на ясни симптоми.

Междувременно аз имам няколко съвета към теб

  • храни се здравословно – виж тези съвети за здравословно хранене и се постарай да ги спазваш. Избягвай опасните и вредните храни
  • спортувай – просто задължително. Ако имаш нужда от някаква мотивация, в контекста на въпроса ти за увеличаването на гърдите ето ти статията за упражнения за увеличаване на гърдите
  • и накрая нещо наистина важно – бъди позитивна. Позитивното мислене е ключът към щастието и успеха. Позитивните хора са желана компания за всички, те са по-щастливи, на тях им върви повече. Всичко това е само, защото позитивизмът те кара винаги да виждаш хубавата страна на живота
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).