Абониране

Как да кажа на мама че ми растат гърдите?

0
0

На 11 съм и ми растат гърдите от няколко месеца. Края на лятото всичко беше наред още но след като почнахме училище и те започнаха да растат. Не се вижда още под дрехите много но вече се чудя дали да си сложа сутиен а още не знам как да кажа на мама че ми растат гърдите.

  • You must to post comments
1
1

Здравей Симона,

рано или късно ще се наложи да и кажеш. Е, не че тя няма да забележи по някое време, но ако не говорите за „лесната“ тема за гърдите ще бъде много по-трудно като се налага да говорите за менструацията, секса, венерическите болести, забременяването и куп други неща, които ще ти е най-лесно да обсъдиш с майка си. Аз ти предлагам да следващ препоръките тук Как да говоря с мама Най-лесно е да започнеш непринуден разговор ако трябва за някое друго момиче, което майка ти познава. Нещо от рода на

„Мамо, нали познаваш Мария? Тя днес ми каза, че трябва да си купя сутиен като нейния, ти какво мислиш?“.

Майка ти осъзнава, че ти порастваш, може би не иска да го приеме все още но знае, че времето на детството ти свършва и ще трябва да ти помогне да се превърнеш в девойка, а после и в жена. Много по-лесно ще е и за двете ви ако започнете първите разговори сега – в самото начало на пубертета. Отлагането само затруднява започването на първия разговор. Ако имаш нужда от някакви примери за започване на разговор ето ти малко работещи образци тук Примери за първи разговор за пубертета Пожелавам ти успех и моля те, дръж ме в течение!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).