Абониране

Posts by kiki

0 votes
3k views

Амммм искам да кажа че бих се радвала да споделите мнение за превръзки и ежедневни превръзки. лек ден!

  • kiki asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes
4k views

Имам обилно бяло течение, всичко му е наред но само количеството му е голямо. За мен е малко странно.Какво мислите ?

  • kiki asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes
5k views

Днеска видях че имам 1 капка кръв в гащите да знам може само да е една капка но е знак че ще ми дойде нали? Но преди когато се съмнявах ме болеше в страни или долу. Да заправих да спомена че съм на 13. Лек ден!

  • kiki asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
Showing 3 results
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).