Абониране

Posts by inyourmind

1 vote
7k views

Здравейте момичета.Имам въпрос който не ми дава мира,и ме подлудява.Вчера правихме секс със приятеля ми и той свърши във дупето ми.Беше невероятно.В последствие обаче като влезнах в банята усетих как спермата му се стича надолу към вагината ми и ме е страх че може да е попаднала там където не трябва.Въпросът ми е възможно ли е да забременея,или сега стоя и си набивам филми само.Преди обяд отскочих до аптеката,взех Escapelle,и разбрах че върши работа до 3 дни след акта.Намирам се 2-3 дни преди овулация и точно поради това ме е страх толкова много.По принцип цикълът ми се нормализира през последната година и е между 22-24 дни.Но въпреки това сам на трънчета цялата,пък не искам и дума да става да споменавам на мама за това.Моля за бърз отговор

  • inyourmind asked 9 години ago
  • last active 3 месеца ago
Showing 1 result
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).