Абониране

Posts by inyourmind

0 votes

Аз съм на 12 и все още нямам цикъл (от няколко месеца бялото ми течение се увеличи ) и искам да попитам как се чустваш когато си с тампон и болезнено ли е поставянето му

  • inyourmind answered 8 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes

Здравей elincetyy … Ако бюста ти си личи,значи ти е време за сутиен.Не трябва да се страхуваш от майка си а напротив,тя трябва да е твоята най-добра приятелка.Особенно на тази възраст.При мен се случи така …. Отидохме на екскурзия и със приятелки си купихме заедно сутиени.Нищо не бях и казала.Една вечер дойде в моята стая и ми видя гърдите.Изръси нещо от сорта на … Трябва да проведем няколко разговора със теб и … така се започна.Започни някоя тема,попитай я нещо например … Мамо, колко голяма беше, когато ти дойде за пръв път ? Или пък … Може ли да отидем до аптеката заедно? Имам нужда от твоя съвет за някои женски неща ? Хванете се,обиколете магазините.Кажи и че почти всички момичета от класа ви носят сутиен и ти се срамуваш,че не си като тях.Направи го просто и лесно,все пак си момиче.

Showing 2 results
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).