Абониране

Posts by B E L L A D O N N A

0 votes
4k views

Здравейте!Просто незнам къде да пиша.Днес цял ден изпитвах на периоди много тъпа болка в бъбреците.Помислих, че не пия достатъчно течности и започнах така казано “да се наливам с вода“.Сега,изпитвам СТРАШНО остра и силна болка там долу.Но само в една точка и при определени движения и действия…Направо ме е страх да стана.Много ме е страх.Моля за КОМПЕТЕНТЕН отговор и да не ме наплашвате допълнително!Благодаря предварително!;(

0 votes
4k views

Здравейте!В началото на тази година ми дойде за пръв път менструацията.:)Тя продължи 2-3 дена и спря.Странно ми е защо от началото на годината, до сега не ми е дошло…Честно казано се притеснявам…Имам чести болки в ниската област на стомаха, но нищо!Ще се радвам, ако някой ми помогне!Благодаря предварително!:):):)

Showing 2 results
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).