Абониране

Менструация

0
0

Здравейте!В началото на тази година ми дойде за пръв път менструацията.:)Тя продължи 2-3 дена и спря.Странно ми е защо от началото на годината, до сега не ми е дошло…Честно казано се притеснявам…Имам чести болки в ниската област на стомаха, но нищо!Ще се радвам, ако някой ми помогне!Благодаря предварително!:):):)

 • You must to post comments
0
0

i az sam taka..no ne se prtesnyavai shte ti doide :)

piy koka-kola s vanelia

 • Даниела Панова
  Кока кола с ванилия? Това защо?
 • selime
  byah chuvala,che kara menstruaciyata,koyato zakasnqva da doide,i az probvah sled 5-7dni mi doide,no neznam dali e ot tova
 • You must to post comments
0
0

Ти ми помогна сега мой ред, това че е дошло после спряло не е лош знак до колкото четох и знам от приятелките си то е нещо нормално. Но МАЙ зависи и от килограмите (да не си слабичка). И болките…… значи ти е на път.

 • You must to post comments
0
0

Здравей Беладона, първите менструации са страшно нередовни. Напълно възможно е първия път да ти дойде и после да се забави два месеца. Един вид да те „пропусне“ един месец. Болките в стомаха са най-вероятно менструални болки. Ако болката продължава дълго време или менструацията не се появи още месец е добре да отидеш лекар. Повод за притеснение едва ли има, но е хубаво лекарят да е в течение с редовността на цикъла. Цикълът може да се регулира с лекарства НО задължително изписани от лекар. В началото е за предпочитане да оставиш всичко на естествения ход на природата.

 • You must to post comments
0
0

Здравейте! Много благодаря на всички за отговорите!:) Вече, за щастие, нямам повод за притеснение защото менструацията ми вече е редовна! Спомням си, преди да се появи изгарях от нетърпение да ми дойде, но вече честно казано, това ми е най-омразното време от месеца…
Все пак, благодаря за отговорите и Лек ден!

 • You must to post comments
Showing 4 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).