Абониране

Помощ

0
0

Здравейте!Просто незнам къде да пиша.Днес цял ден изпитвах на периоди много тъпа болка в бъбреците.Помислих, че не пия достатъчно течности и започнах така казано “да се наливам с вода“.Сега,изпитвам СТРАШНО остра и силна болка там долу.Но само в една точка и при определени движения и действия…Направо ме е страх да стана.Много ме е страх.Моля за КОМПЕТЕНТЕН отговор и да не ме наплашвате допълнително!Благодаря предварително!;(

  • You must to post comments
0
1

Възможно ли е да съм имала камък и с всички тези течности той да се е придвижил надолу и да е заседнал?

  • You must to post comments
0
0

Nai dobre se konsultirai s lekar

  • You must to post comments
0
0

na kolko godini si ? ako ne ti e idvalo menstrualen cikil moje tova da e signal ce idava i se zapasi s previzki, no ako bolkata e v satrani i malko dolu. lek den!

  • You must to post comments
0
0

Беладона, много съжалявам, че не успях да отговоря бързо. При остра болка трябва задължително да те види лекар. Вероятно е менструален синдром. Най-вероятно няма никакъв повод за тревога НО не бива да пренебрегваш острите болки, възможно е да е камъче, може да е апендицит. Просто при остра, прерязваща болка трябва да споделиш с някого. Пак ти казвам, най-вероятно причини за тревога няма, но сигналите на организма не бива да се подценяват.

Менструалните болки са характерни и с времето трудно могат да се сбъркат. По-скоро се описват като тежест или тъпа, постоянна болка.

  • You must to post comments
Showing 4 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).