Абониране

Плосък корем: НЕ правете това!

uvisnalo-koremche
Ако искате да се сдобиете с плосък корем има неща, които категорично трябва да избягвате. В края на краищата има причина за увиснало коремче и най-често ние можем да влияем върху тях просто защото става въпрос за нашите лоши навици. В тийнейджърските години все още организмът лесно приема нашите „експерименти“ и не ни отмъщава така както би го направил след години. На тийнейджърите все още не са познати острите стомашни киселини или болезненото подуване на стомаха, но това не значи че тялото не реагира на лошите навици. Основните причини за затлъстяването в пубертета е лошото хранене и липсата на движение. Ето кратък списък с няколко от най-вредните неща:

Алкохолът

Газирани напитки

Сорбитол - вредното сладко без калории

Солено

Полезните храни, които подуват

Тази статия е част от темата

Стегнат и плосък корем
Плосък корем: правилното хранене
За вас не знам, но аз обожавам храната. Сигурно всеки обича да похапва това-онова, поне аз не познавам някого, който не обича нищо. Хапването обаче
Плосък корем: течностите
Приемането на достатъчно течности е важно за поддържането на водния баланс в организма. Водата е необходима на тялото за изгаряне на мазнините и за преработване
Плосък корем: Упражнения за стегнат корем
Стягането на коремните мускули е задължителен етап от постигането на мечтания плосък корем. Като цяло стягането е проста работа - просто изисква усилия. Стягането
  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).