Абониране

Окосмяване през пубертета

Окосмяване през пубертетаВсички знаем, че косматите крака и храсталаците под мишниците са също така привлекателни като мисълта за класно по алгебра в понеделник сутрин. В серия от статии обаче, ще ти дадем малко полезна „космата” информация и най-вече съвети как да се отървеш от нежеланото окосмяване – мда, и то е част от пубертета.

Ще дискутираме различните начини да се отървем от новата си козина, от епилацията до бръсненето – всичко ще обсъдим подробно и ще изберем най-подходящото за теб. Така, че за да имаш гладка и красива кожа просто продължавай да четеш

 • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

4 коментара
 1. Avatar

  Здравейте,
  Искам да Ви попитам, как мога да премахна окосмяването на ръцете?… Това ми е недостатъкът от малка. За краката вече ми е ясно (нямам проблем там), но при ръцете – ДА!! Срам ме е да ходя по тениски лятото и сега, когато съм на училище(в миналите топли дни и настоящите). Впрочем – на 12 съм, ако е от значение. Аз Ви бях писала и в една друга статия, но не сте ми отговорили(няма проблем).

  Благодаря предварително за отговора!
  С пожелание за един слънчев и усмихнат ден,
  Даниела.

  • Девойка

   Даниела, ако действително се налага премахване на окосмяването по ръцете подходящо би било използването на по-траен метод като премахването с епилатор. Бръсненето е крайно непрепоръчително поради изключително краткотрайния си ефект. Може да опиташ и с депилатоар вместо с епилатор

 2. Avatar

  Здрасти. Искам да попитам как мога да оставям коментари? Тук успях но на другите теми – не. Също така трябва ли да си направя регистрация? Много ми харесва сайта. В него има полезни съвети! 🙂

  • Девойка

   Здравей Ави, по принцип коментарите са заключени тъй като предпочитаме въпросите да се задават в секцията въпроси и отговори. Там по-лесно се откриват, а и отговорите не се размиват в стотици коментари под една статия. Ще сложа под всяка статия една кутия с линк към формата за задаване на въпрос за улеснение.

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).