Абониране

Има ли начин за трайно обезкосмяване на горна устна?

Има много обичайни варианти за обезкосмяване на горна устна, за съжаление никой не може да претендира да бъде достатъчно траен. Естествено винаги можеш да използваш кола маска или обезкосмяване с конец. Това са достатъчно ефикасни методи за обичайните случаи и обикновено са напълно достатъчни.

Ако обаче говорим за наистина постоянен метод за обезкосмяване на горна устна то това е електролизата. Електролизата е метод, при който се използва електрически ток за убиване на корена на косъма. Главният недостатък на електролизата е цената и. Отделно от това е умерената болка или дискомфорт и продължителността на интервенцията – само третирането на горната устна може да отнеме общо около 4 до 10 часа разпределени в няколко процедури.

В някои случаи електролизата има и странични ефекти като изсушаване на кожата, белези, увеличаване на порите и потене. Ако решиш да се подложиш на процедурата е най-добре тя да бъде извършена от дерматолог или поне в добро козметично студио. Така можеш да си сигурна, че процедурата е извършена безопасно и ефикасно.

Опция на електролизата е премахването на окосмяването с лазер. То е също относително скъпо и също може да доведе до някои странични ефекти като дразнене или промяна в пигментацията на кожата, но е по-евтино в сравнение с електролизата.

А като вариант на кола маската може да пробваш с депилатор за лице.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).