Абониране

Това признак, че ще ми дойде ли е?

1
1

Здравейте! От повече от час изпитвам страшни болки в яйчниците и кръста. Вече почнаха да поспират, но после пак започват. Чувствам корема и изтръпнал (около яйчниците най-вече) и коремчето ми трепти. Нямала съм менструация досега. И да отбележа имам бялото течение мисле, че повече от 6 месеца. (в началото не можех да се задържа на крака от болка която пак се усилва). Благодаря предварително и ви пожелавам хубави празници!

  • You must to post comments
1
0

Здравей Ири, ами да, най-вероятно това са менструални болки.

Какво да направиш:

  1. Приготви си превръзки и резервно бельо. Избягвай светлите панталони.
  2. Кажи на майка си, че те боли и се постарай да разбере, че яденето вчера няма нищо общо с това. Ако болката е силна помоли за обезболяващо. Може да пиеш чай от Маточина, той отпуска.
  3. Отпусни се и се успокой. Пий течности и се постарай да не се дразниш и ядосваш. Пусни си телевизор или вземи книга за да се усамотиш.

Ако не ти дойде:

  1. Споко, явно просто е било фалшива тревога
  2. Ако все още не сте водили този разговор с майка ти, вече е крайно време да го направите. Да, знам че отношенията ви в момента са малко сложни.
  3. Следващият път вероятно ще е истинско и трябва да се подготвиш – направи си комплект за менструация (може да те изненада в училище)

Пиши ми към края на деня или утре за да знам как си!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).