Абониране

Ще ми дадете ли някакъв съвет!!!

Closed
0
0

Здравейте! Казвам се Марина на 13 години съм.Бихте ли ми помогна ли! В 4 и 5 клас носех бюстие,сега съм в 6 клас и нося сутиен.Бюстът ми е увиснал а не знам на какво се дължи…..Моля ви помогнете ми!! Благодаря ви… :) :)

  • You must to post comments
0
0

Току що отговорих на този въпрос тук http://devoyka.info/forum/vapros/shhe-mi-dadete-li-nyakakv-svet

  • You must to post comments
Showing 1 result
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).