Абониране

Увиснал бюст на 13 години

0
0

Здравейте! Казвам се Марина на 13 години съм.Бихте ли ми помогна ли! В 4 и 5 клас носех бюстие,сега съм в 6 клас и нося сутиен.Бюстът ми е увиснал а не знам на какво се дължи…..Моля ви помогнете ми!! Благодаря ви… :) :)

  • You must to post comments
0
0

Здравей Марина, на 13 бюстът все още не е достатъчно развит за да могат да се правят някакви изводи за бъдещата му форма. Реално погледнато как определи, че бюстът ти е увиснал? На тази възраст е съвсем нормално все още да няма гънка под гърдите и е много трудно да се определи дали гърдите са увиснали. Какво е теглото и височината ти? Възможно е тялото ти все още да не е образувало достатъчно мастна тъкан за оформянето на бюста и това да създава впечатлението за увисване.

Аз бих ти препоръчала за твое успокоение, а и със сигурност ще има добър резултат, да започнеш упражнения за стягане на гърдите. Упражненията не са сложни или тежки и акцентират на развитието на мускулатурата подкрепяща и оформяща бюста. Със сигурност редовната физическа активност ще спомогне за правилното развитие на тялото ти, хубавата стойка и хармоничните форми.

Ако смяташ, че има някакво по-съществено основание за притеснение моля, пиши отново.

  • Марина Димитрова
    Тежа 45 килограма и съм висока 1.61 метра благодаря ви много..... :) :)
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).