Абониране

Растеж на гърдите

0
0

Ще се промени ли растежът на гърдите ако бъдат ударени с лакът или нещо такова ?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Натали, гърдите са много чувствителни и дори болезнени в периода на пубертета. Удрянето в гърдите причинява силна болка и може да те разтревожи ако се появи някакво охлузване или оток. Но – ударът в гърдите не може да повлияе на растежа им.

Този въпрос е задаван и преди – ударът в гърдите причинява ли рак? и отговорът ми ще бъде същия:

  • първо – не, удрянето е болезнено но не е опасно
  • ако ударът е бил силен, има оток или болката продължава с дни иди на преглед при личния си лекар
  • при никакви обстоятелства не трябва да позволяваш (ти и останалите момичета в класа) да бъдете тормозени от когото и да било. Просто уведомете учител!

При нормални обстоятелства може да се случи да се удариш в гърдите – по време на физическо, спорт или дори при разминаването по коридорите в училище. Макар и болезнен, такъв удар едва ли ще причини нещо повече от неприятна болка. За предпазване носи спортен сутиен в часовете по физическо, движи се с раницата отпред в претъпкания коридор в училище и т.н.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).