Абониране

Проблеми с цикъла

0
0

Здравейте.Цикъла ми закъснява с 10-12 дена.Приятелите ми искат утре да ходим на плаж а аз не съм сигурна дали да ида.Как да разбера кога ще дойде защото много се притеснявам? Благодаря предварително 😉

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ани, няма как да разбереш дали ще дойде утре или не. Обикновено при всяко момиче/жена има някакви симптоми, които подсказват идването на менструацията, но те са много специфични. При някои е раздразнението, чувствителността или дори желанието за ядене на нещо определено. Като цяло обаче тези усещания са толкова субективни, че е много трудно да се осланяш на тях.

Аз бих ти препоръчала да използваш тампон за утрешния ден за да се чувстваш спокойна. С тампон можеш да ходиш на море, но трябва да го смениш поне веднъж през деня независимо дали менструацията ти дойде или не. За допълнително спокойствие може да използваш и препаска около кръста. Тя няма да прикрие ако менструацията те изненада (ако имаш тампон по нищо няма да проличи), но ще ти даде допълнително усещане за сигурност.

Ако все пак решиш да отидеш без никакви предпазни средства (не мисля, че е добра идея) то носи си превръзки, тампони, мокри кърпички и тъмни панталони. Като цяло комбинацията море-менструация не вещае добро прекарване освен ако не използваш тампони. Предполагам, че следващият ти въпрос ще бъде Мога ли да използвам тампони ако съм още девствена? и за това ти пускам линк към отговора

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).