Абониране

Проблем с първия сутиен

1
0

Здравейте.Мама днес ми купи първия сутиен.Взехме мерки в нас всичко беше наред.Но ми се струва много голям и изпъкнал..Иначе ми е добре.Срам ме е да ида на училище защото то се вижда че съм сложила сутиен и не знам как ще реагират приятелите ми. Можете ли да ми дадете съвети как да не ме е срам от това или нещо подобно.И ако може да ми препоръчате някакъв крем за акне. Благодаря предварително

  • You must to post comments
1
1

То се вижда, че админката пак е забегнала за празниците ами да взема аз да се включа. Тия неотговорените въпроси направо ми избождат очите.

Та на въпроса. Ани, ако сутиенът ти е бил точен в магазина значи точно това е сутиена, който трябва да носиш. Сега как да свикнеш с тая нова „придобивка“. Гърдите не са за криене – те са част от теб, така както имаш крака, ръце, уши така имаш и гърди. За да свикнеш със сутиена на първо време го носи вкъщи.

После дрънни един телефон на една-две близки приятелки и ги извикай да пообикаляте магазините, да отидете на кино, на кафе или където и да е. Сложи новия сутиен. Сега е студено и ще си с пуловер, яке или нещо такова. Виж дали те ще забележат. Как ще реагират, какво мислят и т.н. Така ще преодолееш усещането, че всички те зяпат. А и да ти кажа – да не ти пука толкова, в края на краищата ставаш жена и ако някой смята това за нередно това си е изцяло негов проблем.

И честита Баба Марта

  • You must to post comments
0
0

Аз само ще допълня – Ани, за акне и черни точки виж отговора на този въпрос. http://devoyka.info/forum/vapros/ppki-i-cherni-tochki-kak-da-se-izbavya-ot-tyah

Пробвай първо така и после ако не помага ще ти препоръчам крем

  • You must to post comments
1
1

Здрaвей Aни, аз напълно те разбирам, аз съм на 14 и сигурно на 12 започнахa да „никнaт“ мойте гaрди, но не ползвах сутиен и до преди година. Дори не обрaщaх внимание на тези неща докато една моя приятелка не ми направи „присмех“….От първо начало дори не исках да ходя на училище защото мислех че ще ми се смеят но си казах: -щом те носят, защо на мен да се смеят….
Иии така свикнaх, а после се оказа че нямало нищо срaмно. Спокойно Aни, и ти ще свикнеш, няма абсолютно нищо срaмно….УСПЕХ И КУРАЖ

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).