Абониране

Пъпки

Answered
0
0

Здравейте.Имам много пъпки по лицето.Кожата ми е мазна.Може ли да ми препоръчате някакви методи или кремове които помагат? Ще ви бъда много благодарна.

  • You must to post comments
Best Answer
0
0

Здравей Ани,

обещавам да подготвя специална статия за акнето, към момента имам готова за черните точки При борбата с акнето стъпките са много близки, само премахни ексфолиантите, защото те могат допълнително да раздразнят кожата. При никакви обстоятелства не изтисквай пъпките с ръце – ще останат белези. Можеш да използваш екстрактор но само след като спазиш процедурата в статията.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).