Абониране

ПОМОЩ остлабване

0
0

Искам да отслабна. 143см съм и тежа 48кг. Не мога да спортувам поради състоянието си (лични проблеми)

  • You must to post comments
1
0

Здравей Християна, ще подготвя специална статия за отслабването в пубертета. Малко ме притесни факта, че не можеш да спортуваш. Ако състоянието ти позволява увеличаване на физическата активност по какъвто и да било начин, то това със сигурност ще бъде плюс. При всички случаи ще е наложително да се концентрираш върху здравословното хранене

  • You must to post comments
0
0

Ето един подобен отговор, който до приключването на серията статии ще ти даде насоки за действие Проблем с килограмите

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).