Абониране

Period storage

0
0

Gledam che v youtube ima mn takiva klipcheta , no nz kakvo tochno e tova ?

  • You must to post comments
0
0

Здравей, всички клипчета за period storage, които аз открих описват съхраняването на колекция от превръзки и/или тампони. Като изключа клипчетата, в които момичетата са попрекалили и са напълнили цял кашон с превръзки, идеята не е лоша.

Хубаво би било в кутия, шкаф, чекмедже да си направиш място за нещата за менструацията. Идеята е всичко да ти е под ръка и същевременно да имаш резерви за месечния цикъл. Много ще ме улесниш ако публикуваш линк към някое от клипчетата, които си гледала. Междувременно аз пуснах една статия свързана с клиповете, които аз намерих:

Организация за менструация: превръзки и тампони в редици и колони

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).