Абониране

Нямам бюст

0
0

Нямам бюст а всички мои приятелки носят бюстиета и сутиени а аз съм плоска като дъска. Помощ!!!!!!!!!!!

  • You must to post comments
0
0

Здравей, мисля че малко по-рано отговорих на въпроса ти в един от коментарите. Ти все още си на единадесет и е нормално гърдите тепърва да започнат да се развиват. Освен това не мога да се съглася безрезервно с твърдението, че всички други момичета имат гърди и носят сутиен. Много момичета слагат сутиен без абсолютно никаква нужда от него, а сутиен с подпълнки създава впечатлението, че вътре има нещо.

Хубаво е да си вземеш едно бюстие. В коментара си беше питала как да говориш с майка си по темата. Този въпрос е вече задаван преди – виж Как да накарам майка ми да ми купи бюстие?

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).