Абониране

Как да накарам майка ми да ми купи бюстие?

0
0

,NOGO SE PRITESNQVAM ZASHOTO ME E SRAM DA KAJA NA MAIKAMI ZA MI VZEME BUSTIE A GARDITEMI SA GOLEMI AZ SAM PETI KLAS .KAKVO DA PRAVQ


Много се притеснявам, защото ме е срам да кажа на майка ми да ми вземе бюстие а гърдите ми са големи. Аз съм пети клас. Какво да правя?

  • You must to post comments
0
0

Отиди сама в магазина и си купи аз нищо не съм казвала на майка ми, една година по-късно имах нужда от сутиен. Отидох и си купих без да давам обяснения… Тя го видя и нищо не ми каза 😉

  • You must to post comments
1
1

Поговори с нея. Моята ми купи първите бюстиета като бях в 4 клас – сега съм шести и нося сутиени, които леля ми ми подари… Та с мама бяхме говорили за бюстиетата. Тя ми каза, че една от приятелките ми имала (тя има доста по-големи гърди от моите) и ме попита дали и аз искам и аз казах да. И един ден като се прибра от работа ми беше купила. Така че мисълта ми е просто да я попиташ дали може да ти купи. Те не се мерят и не е нужно да си там в момента на купуването. Пък и едва ли ще каже че си малка за бюстие. :)

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).