Абониране

На 14 съм и не нося сутиен.

0
0

Здравейте , моят проблем е следния: на 14 съм , октомври ставам на 15 и не нося сутиен , неудобно ми е да нося прилепнати тениски , има момент , в който имам МАЛКО зърно и като сложа някоя блузка .. умирам от срам! Аз мисля , че ми е време , но как да говоря с майка си?!?! Моля дайте съвет! :)

  • You must to post comments
1
1

Винаги можеш да говориш с майка си за това. И мен ме беше срам, но просто първо ѝ казах, че искам да нося бюстие, когато бях в 4 клас. Трябва да преодолееш този срам и просто да поговориш с нея. Може дни след това да отидете до някой магазин и да ти купи сутиен. Относно това как да говориш… може някой ден като сте сами у вас или в твоята стая кажи ѝ че смяташ че имаш нужда от сутиен и че имаш желание да ти купи. Аз така направих. (П.С. на 13 съм)

  • You must to post comments
1
1

Здравей Вени, определено трябва да се опиташ да говориш с майка си за това. Има една цяла поредица статии за това как да започнеш разговора за пубертета и за неудобните теми.

Следващото нещо – ако изпитваш срам от това как може би изглеждаш с прилепнали тениски, просто не носи такива. Ако не се чувстваш удобно просто не носи прилепнали дрехи.

  • You must to post comments
0
0

Просто я помоли ти си вепе голяма и тя няма да те нагруби и тя е започнала да носи на твоите години. Аз миналата година започнах да нося бюстие без подплънки така де просто отидох при мама и ѝ казах че имам нужда и на следващия ден бях се заредила с ламбадки така че се иска само малко кураж. Дано съм помогнала!

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).