Абониране

Мога ли да забременея ако нямам мензис

Answered
1
0

аз съм на 15 години и още  нямам мензис, това  нормално ли е и значи ли че ако правя секс няма да забременея? благодаря

  • You must to post comments
Best Answer
1
0

Здравей Мима, да, възможно е да забременееш дори никога до момента да си нямала менструация. За забременяването е нужно да има годна за оплождане яйцеклетка т.е. тялото ти да е в овулация. Овулацията е период, който предшества менструацията т.е. дори до момента ако никога не си имала менструация това не означава, че точно в момента не си в овулация и предстои първата ти менструация. Виж по-подробно тази статия Бременност без менструация

  • You must to post comments
0
0

a ako mi e neredoben kak da razbera koga moga da zabremeneq?

а, ако ми е нередовен как да разбера кога мога да забременея?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Краси, ако правилно разбирам въпроса ти, питаш как да определиш „безопасните“ дни? Изчисляването на „безопасни дни“ е крайно несигурно и не е начин за избягване на нежелана бременност. Особено при момичетата, когато цикълът все още не е регулиран, опитите за определяне на безопасен период е само повод за тревоги и притеснения при първото закъснение на менструацията. Отделно от това съществува и риска от заразяване с болести пренасяни по полов път.

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).