Абониране

Менструация?

0
0

Здравейте. Аз дъм момиче на 11 години и преди около 2 часа като ходих до тоалетната(по малка нужда) видях че на салфетката имаше кръв. Сега няма нищо по бельото ми. Знам че понякога първата менструация не протича нормално но все пак не знам дали да се притеснявам?

  • You must to post comments
1
1

Здравей Девойче, съвсем нормално е. Първата менструация много често е просто зацапване и минава почти незабелязано. Време е да се сдобиеш с комплект за менструация и вече да си го носиш редовно. Успокой се – всичко е наред.

  • You must to post comments
0
0

Здравейте,аз се казвам Вики.Искам да ви попитам колко дълго продължава първата менструация?

  • Даниела Панова
    Напълно възможно е и да е съвсем кратка. Често е обикновено зацапване и понякога дори трудно можеш да определиш, че е менструация. С времето се нормализира както честотата така и количеството на течението
  • You must to post comments
0
0

И при мен беше подобно но беше пак като бялото течение но с кафеникав цвят ако някой знае какво е зададох въпроса и може там са ми отговорите защото съм описал подробно какво се случи.

  • Даниела Панова
    Първата менструация ли? Кафеникавият цвят обикновено е примеси на кръв. Както отговорих по-долу на Виктория – първата менструация може да бъде и нещо като обикновено зацапване.
  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).