Абониране

Koga shte mi doide

0
0

Аз съм на 12 и още не ми е дошъл.На някои от приятелките ми е вече дошъл.Гърдите ми растът,течението ми е дошло вече .Чувствам се чужда сред тях.Майка ми вече поговори с мен но още неща трябва да си поговорим.Благодаря предварително

  • You must to post comments
0
0

Здравей Криси, защо се чувстваш чужда сред останалите момичета? Просто защото не ти е дошло? Дали вече имаш или още нямаш менструация не те прави повече или по-малко момиче. Ще ти дойде, скоро. Това обаче няма да промени абсолютно нищо – само твоето съзнание те притиска, че това е толкова важно. Дали ще ти дойде днес, на 13 или на 15 няма значение и не трябва да влияе върху себеусещането ти и самочувствието ти.

Много се радвам, че вече сте поговорили с майка ти по темата. Това е огромна крачка и често много трудна стъпка за много момичета. Това е много по-важно и те прави много повече зряла отколкото наличието на менструацията и знаеш ли защо? Защото докато първата менструация не зависи от теб, смелостта, зрелостта необходими за един труден разговор на такива теми е много по-важна за самочувствието и изграждането ти като личност. Ако не вярваш, че това е наистина по-важно просто попитай колко от момичетата в твоя клас говорят с майките си по темата. Ще се изненадаш, че много от тях дори не помислят да го направят. Защото за това се иска смелост и истинска зрялост, каквато ти явно вече имаш.

  • You must to post comments
0
0

Искам да попитам какво ще се случи и какви са последствията ,ако правя секс преди да ми е идвал изобщо цикъла ?

  • You must to post comments
1
0

Ааа не. Гери, такива да ги нямаме – напълно възможно е да забременеш дори никога да не си имала менструация. На този въпрос има подробен отговор тук Мога ли да забременея ако никога не съм имала менструация?

  • You must to post comments
1
0

Той си идва когато реши и аз съм така и съм на дванадесет и нямам цикъл само течение. Точно половината момучета от кшаса ми имат (аз съм 5 2003съм родена) не мога да разбера защо искаш да ти дойде не е чудо голямо според мен!

  • Даниела Панова
    Абсолютно - много момичета се вторачват в менструацията, като в някакъв символ на порасването и женствеността. Ако все още нямаш менструация това не те прави по-малко момиче. Нека природата избере момента - няма повод за притеснение, а има и много по-важни и интересни неща за правене от чудене "кога ще ми дойде"
  • You must to post comments
1
0

Привет. Пише ти момиче на 13 години. Не се притеснявай на мен ми дойде преди 2 месеца. И аз като теб много се притеснявах, но все пак вече
“ имам гости ,, . Спокойно ще ти дойде когато най-малко очакваш.

  • You must to post comments
Showing 5 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).