Абониране

кати

0
0

здравейте :) аз съм на 12 ( ноември навършвам 13 ) и нямам менструация . Притеснявам се , защото не съм много сигурна от кога имам бяло течение . Миналата година имаше някакво зацапване , но не е като сегашното ( по – белезникаво ) . От около година и половина гърдите ми започнаха да растат , от 2 месеца имам косми под мишниците , потя се лесно , а миризмата далеч не е приятна . Има ли проблем ? Кога ще ми дойде ?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Кати, първо проблем няма – на 12 е съвсем нормално още да нямаш цикъл. И на 13, че и на 14. При теб вероятно няма да се наложи да чакаш толкова, защото вече имаш първите признаци – нарастване на гърдите, окосмяване и бяло течение.

Кога ще ти дойде – никой не знае с точност. Признаците са налице, така че вероятно скоро. Във всички случаи нямаш повод за притеснение. Един съвет – приготви си комплект за менструация и го дръж под ръка. Нека си готова за събитието.

За миризмата – първо може да се отървеш от космите под мишниците. Бръсненето е може би най-подходящо в случая. След това използвай сух дезодорант и проблемът ще се реши.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).