Абониране

Как да говоря с мама за цикъла?

0
0

Искам да попитам как да говоря с мама за тези неща тя не отвара тема. Аз се опитах да повдигна разговор за това но не става . Моля ви дайте съвет !!!!! миналата седмица станах на 12г. и съвсем малко са ми пораснали гърдите и нямам мензис това нормално ли е?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ана- Мария, планирах серия статии точно за този въпрос – Как да говорим с възрастните за пубертета. В статиите ще разгледаме как да се подготвим за разговор, няколко примера за започване на тази трудна тема и дори вариантите ако не е възможно да говориш с майка си. Първата статия от серията е точно за теб: Как да говоря с мама за пубертета? Надявам се да ти е полезна.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).