Абониране

Имам проблем с гърдите!! Помощ

0
0

Здравейте! От известно време виждам,че гърдите ми са увиснали,а съм на 13. В 4 и 5 клас носех бюстие а сега в 6 клас сутиен….Моля ви помогнете ми !! Дайте ми някаква надежда.. Благодаря предварително…. :) :)

  • You must to post comments
0
0

Здравей Марина, първо как определи, че гърдите ти са увиснали? В пубертета много момичета определят гърдите си като увиснали, просто защото смятат че разположението на зърното е твърде ниско и формата на гърдите изглежда неизпълнена. Истинската форма на гърдите е много далеч от фотошопските снимки по модните списания. Наличието на гънка под гърдата все още не определя гърдите като увиснали. Има един популярен метод – тестът с молив. Той е много далеч от научен метод но в домашни условия е добър ориентир доколко един бюст може да определи като увиснал. Тъй като ти не си първата с подобни въпроси подготвих цяла серия статии за увисналите гърди. Естествено ако имаш още въпроси съм винаги на разположение.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).