Абониране

Увиснали гърди през пубертета

Увисналият бюст е нещо, с което всяка жена се сблъсква в някакъв етап от живота си. За някои това се случва след първото, второто раждане или дори по-късно. За други това е проблем още в пубертета. За почти всяка жена обаче това е нещо като кошмар, защото сякаш е едно от най-сигурните доказателства за влиянието на възрастта и времето върху женското тяло.

Тази статия е част от темата

Увиснали гърди
Увиснал бюст – истини и митове
Из интернет има всякакви митове за причините водещи до увисналите гърди и легенди за магически решения. Истината е простичка - с възрастта това просто
Какво предизвиква увисналия бюст в пубертета?
Увисването на бюста е нещо, което се случва с почти всяка жена в някакъв момент от живота и. Вероятно най-притеснително е, когато този момент се
  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).