Абониране

Чувствам се ужасно.

0
0

Откакто влязох в пубертета,се чувствам ужасно!
Излязоха ми черни точки,искам да отслабна 14кг. най вече в дупето и бедрата,искам да имам дълга коса!
Аз съм момиче на 13г.
Знаете ли нещо,моля ви,помогнете ми!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Криси, общото обяснение е – всичко е от хормоните, включително и многото желания наведнъж. Единственото правилно решение е да предприемеш конкретни стъпки за да реализираш поне отчасти желанията си. Ако нищо не правиш и чакаш просто „нещата да се случат“ това само ще влияе на самочувствието ти, така че започвай:

Най-важното – грижи се за доброто си настроение. Как ще изглеждаш, как ще те възприемат хората и как ще се чувстваш зависи в много голяма степен от теб самата. Изключително важно е да се опитваш винаги да намериш нещо позитивно във всичко, което ти се случва и даже опитай едно нещо – всяка вечер трябва да намериш нещо хубаво в изминалия ден и да се опиташ да запомниш именно него.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).