Абониране

бяло течение

0
0

от 2 години имам бяло течение. Миналата година ми дойде цикълът, а това бяло течение продължава и до днес. Чувствам се дискомфортно да нося ежедневни превръзки всеки ден. Понякога се чудя дали имам вагинална инфекция. Какво да правя ?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Беатрис, бялото течение е нещо съвсем естествено. Неговата функция е да поддържа вагината чиста и да предотврати навлизането на инфекции. И още нещо – нормално е да имаш бяло течение и след първата менструация Притеснително би било ако течението смени цвета си или консистенцията си и започне да издава силна, неприятна миризма.

Тъй като при теб се налага постоянно да носиш ежедневни превръзки е най-разумно да отидеш на гинеколог, просто за да изключи вагиналната инфекция като възможност.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).