Абониране

Posts by EvilKitty_Mrr

0 votes
5k views

Искам да попитам, как мога да разбера кога ще ми дойде??
имам някаква странна течност, много малко бяла, почти прозрачна и слузеста от 1 година. Не знам какво е това, обаче нито ми прави проблем долу, нито даже и не го усещам, но понякога когато е много ми изцапва бельото.
Това признак ли е? Да се тревожа ли??
Моля за възможно най-скоро за отговор!

  • EvilKitty_Mrr asked 9 години ago
  • last active 2 месеца ago
Showing 1 result
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).