Абониране

Менструален календар

Менструален календарСчита се, че месечният цикъл обхваща 28 дни. Избери ден за да видиш какво ще се случи (внимавай – това е менструален календар на „идеалният“ менструационен цикъл. Ти трябва да следиш много точно твоя и да познаваш добре тялото си за да можеш да прецениш точно в коя фаза се намираш).

 

Избери ден от менструалния календар

Ден 1 ден 2 ден 3 ден 4 ден 5 ден 6 ден 7 ден 8 ден 9 ден 10 ден 11 ден 12 ден 13 ден 14 ден 15 ден 16 ден 17 ден 18 ден 19 ден 20 ден 21 ден 22 ден 23 ден 24 ден 25 ден 26 ден 27 ден 28

 
 

Трябва да прочетеш и това:

 • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

7 коментара
 1. tfa e istina

 2. blagodarq za infoto

 3. Вярно е . Не го пиже но го споделя-няколко дни преди да ми дойде умирам за шоколат.

  • Мама каза 4е нормално.

  • Даниела Панова

   Също е нормално. От промените в хормоните на много момичета им се прияжда нещо, изпадат в честа смяна на настроенията, чувстват се разстроени, тъжни или пък точно обратното – твърде превъзбудени. Няма нищо лошо да хапваш малко шоколад, защото е доказано че повишава нивата на ендорфина (хормонът на щастието). Естествено не бива да се прекалява, защото твърде много шоколад и започват да се трупат килограми. За предпочитане е тъмен шоколад пред млечния.

 4. Много полезно.
  А календара е хем интересен,
  хем ти дава нужнатa информация.

 5. А да питам имaли някакъв начин да се изтегли ?

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).