Subscribe

Менструален календар

Менструален календарСчита се, че месечният цикъл обхваща 28 дни. Избери ден за да видиш какво ще се случи (внимавай – това е менструален календар на „идеалният“ менструационен цикъл. Ти трябва да следиш много точно твоя и да познаваш добре тялото си за да можеш да прецениш точно в коя фаза се намираш).

 

Избери ден от менструалния календар

Ден 1 ден 2 ден 3 ден 4 ден 5 ден 6 ден 7 ден 8 ден 9 ден 10 ден 11 ден 12 ден 13 ден 14 ден 15 ден 16 ден 17 ден 18 ден 19 ден 20 ден 21 ден 22 ден 23 ден 24 ден 25 ден 26 ден 27 ден 28

 
 

Трябва да прочетеш и това:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Loading Facebook Comments ...
4 Comments
  1. tfa e istina

  2. blagodarq za infoto

  3. Много полезно.
    А календара е хем интересен,
    хем ти дава нужнатa информация.

  4. А да питам имaли някакъв начин да се изтегли ?

Вашият коментар


Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).