Абониране

Защо?

0
0

Защо само аз единствена от целият клас нямам бюст? Аз съм на 12 години и съм плоска като дъска. Много ми е неприятно от този факт и искам да попитам за съвет, защото се чувствам гадно, дори неудобно и защо е само на мен. Не е честно. );

  • You must to post comments
1
0

Едно просто обяснение. Просто се развиваш по-бавно и в тази възраст колкото мен си де това е нормално не мисля ,че е много хубаво да имаш голям бюст на 12 . Всичко си идва с времето! ЦЕЛУВКИ!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).