Абониране

Ям страшно много сладко когато съм в цикъл

0
0

Здравейте! На почти 13 години съм, дойде ми когато бях на 12 и 2 месеца. Някъде последните 2-3 пъти като ми идва почвам да ям страшно много сладко-шоколади, вафли и като цяло казано-само сладки неща. Всичките ми джобни отиват за сладки неща и това се случва само когато съм в цикъл и то тук последните 2-3 пъти. Тези дни пак трябва да ми дойде, но сладко ям само когато съм в цикъл, сега например още не ми е дошло и не ми се яде. Нормално ли е? Цял ден само сладко ям, ако не си взема нещо сладко полудявам! На какво се дължи това? Благодаря предварително за отговора!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Мариела, в общи линии в цикъл е нормално да се случват разни „ненормални“ неща. Да, нормално е да ти се яде, да не те свърта на едно място, да изпаднеш в депресия или еуфория и куп още други неща, които е ненормално да ти се случват през другото време.

Малко ме притеснява само едно – тъпкането със сладко може да се отрази на теглото ти и то точно там, където най-малко ти се иска – ханша, бричовете и с времето поява на целулит. Опитай да заместиш тези калорични бомби с нещо по-полезно – плодове, мед, мляко (с мед или в краен случай със захар). Така организмът ти ще задоволи първоначалния глад за сладко и същевременно ще приемаш далеч по-полезни захари, които се изгарят много по-лесно и не се складират в мастни депа.

  • You must to post comments
0
0

аз като съм в цикъл ми се ядат еклери. Веднъж в училище си взех 4 еклера в голямото междучасие. После ги повърнах. Мислех, че повече няма да искам да видя еклери, но вече четири пъти ми дойде след това и пак ми се ядат еклери. Почвам да се притеснявам дали съм нормална. И какво ще стане ако не намеря еклери!

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).