Абониране

Умолявам ви помогнете ми!!

Answered
0
0

Здравейте навлизащи в пубертета момичета,здравейте в вече в пубертета момичета,здравейте преминали в пубертета момичета, здравейте жени и здравейте вече майки на момичета преди да започна искам само да споделя радостта си която в момента изпитвам дори плача от радост вчера намерих този форум започнах да го чета и просто не знам но като видях че има нещо като организация за нас момичетата защото например не всяко момиче е толкова близка на пример с майка си за да и сподели неща които тук можем да споделим браво на авторката и й благодаря наистина от все сърце вече знам че ако имам някакъв проблем мога да го споделя тук и дамм имам разбира се тук прочетох информация за която дори до сега не съм знаела че съществува и които дори не бях информирана за менсруацията съм чувала само от приятелки и от този форум тук също така вече съм доста щастлива от факта че има хора които подкрепят нас момичетата в този труден период от живото когато родителите не могат и този период е именно “ пубертетът „. Така ето го и моят въпрос нима навлизам в пубертета плаша се много и ме е страх аз съм в Австрия с моето семейство с мама бях много близка но вече не е така имам чувството че тя вече не е моята МАМА а просто една бивша най-добра приятелка вече си говорим и двете тоест мисля че само аз все натъртено гадно и все съм нацупена на 11 съм но не съм сигурна че навлизам в пубертета та аз дори нямам менструация но все пак имам големи гърди окосмяване също но вижте мисля че трябва да нося поне бюстие но не мога да кажа на мама прочетох статии но не мога разберете ми моля ви за помощ искам да ви попитам също за поведението ми забелязвам че се правя на интересна пред момчетата често плача без причина цупя се и дори си махнах бебешката коса от главата с бикче и сега не мога да се вържа на опашка дали навлизам в пубертета нима не е рано или какво не знам имам още много въпроси но моля ви намерете ме в скайп в този момент имам нужда от отеха но няма от кой с мама мхм………. тате изключено брат ми? Оо НЕ приятелка да но с коя по скайп от бг аз не съм в България а тук не познавам българки моля ви ето ми името tania.ivanova09 никът ми е TaniTy Ivanova аз съм на снимката благодаря ви за разбирането и за отделеното време случай че ме намерите аз също мога и да ви помогна с нещо ,ЛЕК ДЕН!!!

  • You must to post comments
Best Answer
1
1

Здравей! И аз бях като теб. Само ще аз съм на 13 и имах нужда от бюстие и много се притеснявах да и кажа. Четох в много статии тук и писах също така , но все не можех. Казвах си сега като е прибере ще и кажа ще и кажа и все не успявах. И накрая снощи викам абе какво толкова тя ми е майка и и казах че ме болят и ,че съм чела в сайтове и съм питала приятелки и те са ми казвали ,че бюстието помага ,защото когато играя физическо или скачам ме болят много и дори не си бях довършила изречението и исках да и тя каза добре бе мамо ще ти купя и така и аз после продължих изречението си и и казах ако може да ми вземеш 1-2 и тя ме прегърна и така :) Така че и аз бях като теб много се притеснявах ,но ако те болят и и кажеш ,че те болят като спортуваш и тя няма как да не ти даде тя няма да остави детето си да го боли :))) И успех :)

  • You must to post comments
0
0

Здравей отново – не се навърташ в скайп, явно всичко вече е наред?

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).