Абониране

Цикъл или не?

0
0

Преди 2-3дни вечерта не можах да спя – болеше ме кръсТа .Отидох до тоалетната нямаше нищо,но ето ме днес. Отидох до тоалетната ,бельото ми е черно и видях промяна в цвета избърсах го и видях че е кафеникаво. Използвах тоалетната , избърсах се и пак беше кафяво ,но беше и с малко бяло и „желирано“не се сещам за думата я момента. Та това цикъл ли е или да се притеснявам за имфекция , а и попринцип се усеща лека моризма на пудра май съвсем леко долувима, а сега дааже специално го помирисах нищо не се усещаше.

  • You must to post comments
1
1

da,cikala ti e!

  • You must to post comments
0
0

Ami to vece izchezna i pak e samo bqlo

  • You must to post comments
-1
0

ne ne e cikil imalo infekciq no sega dobre

  • You must to post comments
0
1

Здравей Ири,
аз не мисля, че е инфекция. Най-вероятно това е първи цикъл. Кафеникавото зацапване са следи от кръв. Инфекцията няма как да изчезне сама. Отбележи си в календарче датата. Едва ли следващия месец ще бъде на тази дата, но поне ще можеш да проследиш кога ще дойде пак.

ПП И вече трябва да си носиш превръзки в училище

  • You must to post comments
Showing 4 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).