Абониране

Цикъл

Answered
0
0

Здравейте. Моят „проблем “ е че все още нямам цикъл а пък съм на 13 и приятелките ми вече имат и аз се чувствам някак си изостанала. Какво да правя как да ми дойде по бързо. И междудругото как да си уголемя бюста много е малък. Благодаря предварително. :)

  • You must to post comments
Great Answer
1
1

Здравей. Аз също съм на 13 и имам цикъл от две години. Познавам едно момиче, на което му дойде във 2-3ти клас, а на много момичета им идва на по 18. Искам да кажа, че нямаш място за притеснения. В повечето книги за момичета пише, че ако си на 16 и още не ти е дошло, трябва да се прегледаш, но ти си на 13 и това, че на приятелките ти им е дошло не означава, че и на теб непременно трябва да ти дойде. Споделям ти го като връстник на връстник – не съм експерт, но знам някои неща от личен опит. При мен е обратното – аз имам, а повечето ми връстнички нямат. Ще ти дойде когато му е времето и не трябва да се влияеш от другите по този въпрос. Важно е само да си запозната и подготвена. А пък честно да ти кажа, като ти дойде ще искаш да не ти е идвало. Колкото до бюста, предполагам това ти притеснение също е породено от чувството за изостаналост, но не бива да се чувстваш така. Гърдите имат една и съща функция – да хранят бебето. Но ако искаш да ги уголемиш, в сайта има цяла тема за това – какви храни да ядеш, какви упражнения да правиш. Аз също имам малък бюст и преди много му се ядосвах, но в последно време дори много си го харесвам. Има много известни личности с малки бюстове – прочетох за това тук и вероятно ми е повлияло. Гърдите не стоят в основата на всичко, освен това сме още в началото на пубертета и те могат да растат докато станем на 18. Просто недей да се притесняваш, гледай положително на себе си и на тялото си, не се подценявай, мисли позитивно и всичко ще бъде наред. 😉

  • You must to post comments
0
0

Тук пише,че ако забележиш по бельото си жълтеникави петна,ще ти дойде
в рамките на 16 месеца.Аз забелязвам тези жълтеникави петна от 5-6
месецз.Те не са придружени от болка,парене и сърбеж.Според вас дали ще ми дойде скоро?

  • You must to post comments
0
0

В статията за цикъла и първите симптоми пише,че можеш да имаш и жълтеникави петна.Аз ги имам от 5-6 месеца.Нямам болка,парене или сърбеж.Дали ще ми дойде скоро?
Чувствам се малко изостанала,затова моля ви побързайте с отговора!!!!!!!!МОЛЯ ВИ!!!

  • Даниела Панова
    Здравей Лора, течението обикновено предизвестява цикъла. Понякога то може да продължи дори около година. Щом вече течението е налице е хубаво да се подготвиш за първата менструация. Подготви си комплект за меструация за да не си подготвена.
  • You must to post comments
1
0

И при мен е същото.няма как да си уголемиш бюста-това е генетично.а относно цикъла аз съм единствената от класа ми която няма. не се притеснявай! :)

  • You must to post comments
0
0

Здравей. Аз също съм на 13, имам цикъл от две години насам и повечето ми връстнички все още нямат. Познавам едно момиче, на което му дойде във 2ри или 3ти клас, а има и много момичета, на които им идва на по 18. „Твоето време е правилното време“. Няма от какво да се притесняваш засега, дори ще ти кажа да се радваш, докато все още нямаш, защото после може да ти се иска да не ти е идвало. Ако когато станеш на 16 все още нямаш, тогава трябва да отидеш на преглед, но дотогава има много време, така че въобще не се притеснявай. Колкото до гърдите ти, в този сайт има много хубави статии,свързани с уголемяването им. Аз също имам малки гърди и се чувствам прекрасно с тях. В една от тези статии има снимки на известни актриси с малки гърди, които са харесвани. Хвърли едно око, ще ти върне самочувствието. Просто търси положителните страни на тялото си, не негативните, и ще се чувстваш много по-добре.:)

  • You must to post comments
0
0

И според мен няма мястл за прктеснение не е хубаео да ти дойде рано може по бавно да се развиваш но на нормално развиващите се ако мога така да се изразя им идва на 12, 13 на по бавно до около 16 същото се отнася и за бюста

  • You must to post comments
Showing 6 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).