Абониране

трябва ли да се притеснявам

0
0

Здравейте, аз съм момиче на 14 и се притеснявам че гърдите ми не са големи, а малки. На много приятелки са им се развили добре, но не и моите. Имам приятел и още повече ме притеснява как той ще реагира, тъй като всички знаем, че мъжете обичат големите гърди

  • inyourmind
    Здравей,разбирам как се чустваш,и при мен бе така .... но всичко си дойде на място със времето и след появата на менстуацията.И аз така си подсмърчах за по голям номер на сутиена (както всяко момиче и жена )
  • You must to post comments
1
1

Мъже има всякакви! Аз съм на 18 и гърдите ми направо ги няма, никога не ги е и имало, хаха.. Притеснявах се доста като по-малка, беше ми доста неприятно, но вече свиквам.. Не е кой знае какво. А още повечр, ти си все още малка, съвсем в началото на голямото страшно пубертетско развитие, до 2-3 години може и някоя С-чашка да пълниш хаха. В никакъв случай не бива да се притесняваш! :))

  • You must to post comments
0
0

Здравейте!Аз съм на 11 и знам че няма смисъл да се притеснявам но нямам никакъв бюст а всички мои връстнички носят бюстиеъа и сутиени. Аз се чувствам некомфортно и ме е срам да кажа на майка ми. Някакъв съвет или помощ.

  • Даниела Панова
    Здравей, не се притеснявай - рано е още. На единадесет е съвсем в реда на нещата гърдите още да не са се развили. Някои момичета умишлено парадират с носенето на сутиен на тази възраст, така че не приемай всяко твърдение за абсолютна даденост. Има момичета, които слагат сутиен дори, когато напрактика няма какво да държат в него. Може да си купиш едно бюстие. Този въпрос е задаван и преди виж Как да накарам майка ми да ми купи бюстие? Тук не мога да пускам линкове, така че използвай или търсачката или копирай тази връзка в адрес бара на браузъра http://devoyka.info/forum/vapros/mariq
  • You must to post comments
1
0

Здравей girl7, първо на 14 е съвсем нормално гърдите да не са се развили в пълния си обем. Има още много време докато те се оформят окончателно, така че изобщо няма за какво да се притесняваш.

Второ и много важно – не е вярно, че мъжете обичат само големи гърди. Да, има някакъв стереотип, че мъжете припадат по големи гърди, но това не значи, че не харесват и малки. В края на краищата приятелят ти не е с теб само и единствено заради бюста ти – повярвай ми!

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).