Абониране

Исках да бъда облечен като жена...

0
0

Здравейте, икам да споделя нещо с Вас, което от доста време не мога да се престраша да споделя. В момента съм на 21 години от една малко градче и до скоро си имах приятелка, но вече не сме заедно. Всичко започна, когато една вечер тя поиска да ме облече в нейните дрехи и след това да правим секс. За мен беше невероятно изживяване и от тази случка, все по-често аз исках да бъда облечен като жена. В момента изгарям от желания да бъда облечен кат жена и да се отнасят с мен като такава. Моля, ако някой може да ми даде съвет какво да правя ще съм много благодарен!

  • You must to post comments
0
0

Здравей sladykman,

нещо не се чувствам в свои води да давам съвети на момчета, но като порових по темата се оформи нещо като становище. Носенето на дрехи на противоположния пол е често срещано и дори си има име cross-dressing. Доколкото това е акт на някаква сексуална игра, то се счита за разнообразяване на сексуалния живот и дори за по-пълноценното му изживяване. Когато обаче това преобличане се превърне в постоянна мания, вече може би става въпрос за натрапчива фикс идея. Натрапчивите идеи са нещо, на което вече трябва да намериш разрешение тъй като това може да повлияе върху бъдещите ти връзки и себеусещане. Най-добре би било да се опиташ да намериш специализирана помощ от терапевт. Тъй като спомена, че си от малък град може би ще се чувстваш по-комфортно ако проведеш сеансите в близък по-голям град. Пожелавам ти успех и винаги помни, че най-важното е да се чувстваш добре в собственото си тяло.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).