Абониране

Течение?

0
0

Здравейте на 12 съм (2003 съм родена).
Аз съм в пубертета, с променливи настроения и имам пъпки (от 3ти клас и сега съм 5ти).
Още нямам цикъл,но имам бяло, лепкаво и гъсто течение. Неприятно ми е, защото тече МНОГО обилно и го усещам когато съм в училище и когато ходя на тренировки. Като го усещам е много гадно, защото ми се залепва за бельото и е ужасно! Много е неприятно и го чуствам все едно съм се напикала, а всъщност е много гъсто и бяло. Тече като за световно!! Казах на мама и тя каза че може да е някаква инфекция, но не ми се ходи на гинеколог. Първо искам да разбера дали това е знак, че ще ми дойде. Когато ми започнаха пъпките от време на време имах, но не беше постоянно и не го усещах, не беше в толкова голямо количество и някъде в края на четвърти клас започна да се засилва и ето ме сега :(.Хигиената ми е отлична, сменям си бельото, къпя се по 2 пъти на ден и правя всичко възможно. Има ли някакъв начин да слагам превръзки или някаква хартийка, за да не ми е толкова неприятно? На мама й е дошло на 11. ПОМОГНЕТЕ МИ!

  • You must to post comments
1
0

Здравей, в такава ситуация е съвсем нормално да слагаш превръзки. Има един клас – ежедневни превръзки, просто си вземи от тях. Те са значително по-тънки от другите, и ще предпазят бельото ти. Освен това винаги можеш да смениш превръзката при нужда и да се почувстваш освежена. Между другото изобщо не е лошо да отидете на гинеколог. Обилното течение може да бъде признак на инфекция, въпреки че при теб най-вероятно е един от признаците на първата менструация. Купи ежедневни превръзки за да спреш това неудобство.

  • You must to post comments
0
0

И аз съм така и не мога да кажа на мама

  • Даниела Панова
    Трябва да опиташ, Ири. Важно е да говориш с майка си - виж другия си въпрос, там ти отговорих с някаква идея как да го направиш
  • anna
    • anna
    • 9 години ago
    Здравей Ina аз също си представях колко е трудно да кажа на мама за течението. Веднъж като ходихме до магазина и казах че другите момичета от класа ми носят превръзки и тя ми взе. Аз имам само течение но е доста и затова ми трябваха наистина. Мама ми каза да си избера и взех ежедневни. Тя ми обясни че тези не са за цикъл а за течение и аз и признах. Майка ти не е чудовище! Бъди смела и и кажи! ;-) А пък и как мислиш че ще реагира?
  • You must to post comments
0
0

Vzemi si ejednevni prevrizki :)

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).